Thursday, May 14, 2009

Aisyah Hadirah

Ku nak memperkenalkan ahli baru dlm keluargaku.. Aisyah Hadirah namanya. Hadirah lahir pd 03/04/09 di Hospital Pakar Ampang Puteri. Kalau x silap, gambar ni di ambil masa Hadirah berumur 6 hari (sehari sblm rambutnya dicukur). Tgklah rambutnya yg pacak2 tu yg sejibik cam ayahnya (agaknya ku kenan pd rambut hubbyku masa pregnant dulu kot). Ada gambar yg hubby amik masa kat labour room tp tak sempat upload lg.

Actually, muka Hadirah sejibik cam muka Damia masa lahir dulu. Dr muka, mata, hidung tmsklah lesung pipit kiri tu mmg sama. Bezanya, hadirah nih cerah skit masa lahir, rambut lebat, agak tembam n pjg (ikut hubbyku yg tinggi itu).



Tgh sedap tido


Bukak mata skit je nk tgk apa ayah tgh buat

2 comments:

iera_ayen said...

Aku tgk jer...trus kata...sejibik muka Lan. Heeheheh...tatap lama2..muka ko pon ada...last2 punggok kata, mmglah, dari mak ayah dia kan...hahahahah...amik kena aku

Ayang Zarina Anuar said...

ha'ah.. ramai org kata ikut muka Lan. aku pun x tau part mana ikut aku. part mata jelah kot.